استاندار ضمن عرض تسليت شهادت حضرت فاطمه (س) و گرامي داشت هفته پژوهش گفت: پژوهش هدفمند مي تواند بن بست ها را بشکند و به مسائل حقيقي جامعه بپردازد. هفته پژوهش فرصتي است که بتوانيم همراه با مطالعه، ضمن ارزيابي شاخص هاي پژوهشي و شناخت نقاط ضعف و قوت به ارتقاء شاخص هاي پژوهشي بپردازيم و با تقويت نقاط قوت به اين پژوهش ها عموميت بخشيم. مسئولان بايد پژوهش را اصل بدانند و در اولويت قراردهند چراکه پيشرفت در سايه پژوهش، مي تواند بر جامعه تاثير گذار باشد و مشکلات و مسائل جامعه را حل نمايد.
ايشان بر ترويج پژوهشگري در حوزه هاي مختلف، خصوصا در حوزه هايي که ضعف وجود دارد تاکيد کرد و گفت: سياست گذاري هاي ما بايد بر اساس پژوهش باشد و در اين راستا بايد بکارگيري نيروي انساني پژوهش محور در دستور کار قرار بگيرد. تربيت نيروي انساني پژوهش محور بايد پايه اي و از آموزش و پرورش آغاز شود، نيروهايي که درکنار آموختن تئوري، قدرت تحليل داشته باشند و اين با نيروي پژوهش محور امکان پذير است زيرا اگر تحليل و تجربه وجود نداشته باشد کار سطحي است و کار سطحي پايدار نيست و بايد کار ها به صورت عمقي باشد. بايد از مرزهاي دانش به ويژه در حوزه علوم انساني عبور کنيم و در اين زمينه نيازمند پژوهشگران متعهد هستيم.
استاندار، با اشاره به اينکه پژوهش ها بايد در خدمت جامعه و در راستاي حل مسائل و مشکلات جامعه باشد و با حوزه هاي مختلف پيوند داشته باشد، تحقق اين موضوع را، داشتن روحيه جهادي پژوهشگر عنوان کرد و پژوهش در تاريخ را از حوزه هاي جدي پژوهش عنوان کرد و گفت: تبيين وقايعي همچون ۱۶ آذر (روز دانشجو ) و مبارزه با استبداد توسط شيرعلي مردان خان و بي بي مريم بختياري، بايد مورد برررسي و تبيين قرار گيرد و در اين زمينه ما بايد روايتگر اول باشيم که اگر از اين موضوع غافل بشويم دشمن به روايت غلط و دروغ مي پردازد.